Skip to main content

Certificeringen

Voor meer informatie over onze diensten en hoe wij de standaarden van de BRL ERM 4000, URL 4010, en URL 4011 toepassen in ons werk, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat uw monumentale dakwerk de aandacht krijgt die het verdient.

Wouters Daktechniek: Meesters in Dakrestauratie volgens de Hoogste Kwaliteitsnormen

Bij Wouters Daktechniek zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en de restauratie van monumentale daken. Onze expertise en diensten zijn erkend door de toekenning van de SKG-IKOB certificering, die bevestigt dat we voldoen aan de strenge eisen van de Beoordelingsrichtlijn ERM 4000. Dit houdt in dat we niet alleen vakkundig te werk gaan bij het restaureren van historische leidaken en metalen dakbedekkingen en goten, maar ook dat we dit doen met respect voor de authentieke waarde en het behoud van monumenten.

De Uitvoeringsrichtlijnen 4010 en 4011 vormen de basis van onze werkzaamheden. De URL 4010 richt zich op historisch leidak, waaronder Maasdekking en Rijndekking, waarbij het belangrijk is dat deze daken met natuurleien worden hersteld of onderhouden met oog voor detail en kwaliteit. De URL 4011 daarentegen, focust op metalen dakbedekkingen en goten bij monumenten, waarbij specifieke technieken en materialen worden gebruikt om de historische integriteit van het pand te waarborgen.

Als drager van het keurmerk Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, verzekert Wouters Daktechniek u ervan dat uw monumentale pand in vertrouwde handen is. Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid, met inachtneming van de meest actuele richtlijnen en normen voor de restauratie van uw waardevolle bezit.

Uitvoeringsrichtlijn 4010

Historische leidak. Beoordelingsrichtlijn Onderhoud en restauratie monumenten.

Uitvoeringsrichtlijn 4011

Metalen dakbedekking en goten bij monumenten.

BRL ERM 4000

Onderhoud en Restauratie van Monumenten (BRL ERM 4000)